Referensmaterial

Här hittar du referensmaterial som vi använt oss utav för att ta reda på vilka produkter som presterar bäst. Detta kan inkludera professionella tester, användarrecensioner samt info från tillverkaren.

Techradar – En av de största internationella sidorna för allt om teknik. Hos Techradar hittar du objektiva recensioner som summerar upp varans styrkor och svagheter i ett lättläst format. Såklart är personerna som utför testerna experter inom området de skriver om.

Whathifi – En testsida med fokus på Hi-Fi-produkter och allt som är relevant till detta – skivspelare, högtalare och mycket mer. Komponerar årliga bäst-i-test artiklar om skivspelare där man tar hänsyn till pris, kvalité och hur de presterar mot andra skivspelare.

Rtings – Amerikansk sida som är välkänd bland entusiaster då deras recensioner är genomgående och varenda detalj granskas.

Head-Fi – Ett globalt och högaktat forum för personer som älskar Hi-Fi. Här diskuteras och recenseras skivspelare, hörlurar och högtalare av hundratusentals aktiva medlemmar.

LB Tech Reviews – Nordens största informationskanal för tester av ljudutrustning. Man har främst inriktat sig på low- och mid-end segmentet men testar även dyrare produkter tidvis.

Kundomdömen – Även om professionella tester är viktiga så anser vi att kundernas åsikter är minst lika viktiga. Därför går vi alltid igenom recensioner hos HiFiklubben, Amazon, Prisjakt och liknande sidor.

HiFi klubben – En av nordens främsta aktörer inom försäljning av skivspelare, högtalare och allt emellan. De flesta produkter som säljs testas av deras personal som även skriver ingående recensioner.