Technics och Lamborghini lanserar skivspelare och LP med motorljud

En exklusiv variant av Technics SL-1200MK7 och en LP som innehåller rogivande ljud från V12-motorer står på menyn när Technics och Lamborghini samarbetar. Det är oklart varför Technics och en italiensk sportbilstillverkare valt att kollaborera. Möjligtvis är det så simpelt att man bara vill hoppa på vinyltåget innan det saktar ned.

Tittar vi på skivspelare så rör det sig om en variant av Technics high-end spelare SL-1200. Det unika med Lamborghini-spelaren ligger helt i utseendet där den kommer med ett Lamborghini-tryck samt tre olika färger. Tittar vi på tillbehören ser vi en slipmat med Lamborghinis logga, klistermärken och såklart LP:n med motorljud.

Någon låtlista har man inte inkluderat men skivan innehåller ljud (musik?) från ett flertal V12-motorer som har funnits i diverse Lamborghinis. Bland bilarna hittar vi 400GT, Miura och såklart Diablo. Skivan i sig har ett tryck som föreställer hjulet på en av Lamborghinis senaste modeller – Revuelto. Detta ska även skapa en cool visuell effekt enligt Technics/Lamborghini som du kan stirra på medan du njuter av musiken från italienska sportbilsmotorer.

Sorgligt nog verkar det inte finnas någon möjlighet att förboka Lamborghinis skivspelare i Europa. Officiellt börjar den säljas juli 2024 och priset ser ut att bli $1600 exkl. moms.

Dela