Olivia Rodrigos album Guts på vinyl gömmer exklusiva låtar

Popstjärnan Olivia Rodrigo släppte nyligen sitt andra album Guts och hoppade då även på trenden med begränsade vinylupplagor. På utsidan verkar varianterna inte vara något speciellt utöver färgen – blå, vitt, rött och lila. Färgen är dock inte det enda som skiljer utgåvorna från varandra.

Varje skiva har en exklusiv låt som spelas vid slutet och du behöver alltså köpa alla fyra om du vill få tillgång till all musik. Dessa låtar finns inte tillgängliga på streamingtjänster ännu och det är oklart om de kommer dyka upp i framtiden. På sociala medier har fans lagt upp videoklipp på albumet och låtarna men dessa är kortlivade på grund av copyright strikes.

De dolda låtarna heter ”Obsessed”, ”Scared of My Guitar”, ”Stranger” och ”Girl I’ve Always Been”. Rodrigo har tidigare berättat i en intervju att hon spelat in 25 låtar för albumet och sa då också att en del av dessa kommer se dagens ljus.

De begränsade utgåvorna går att köpa på Rodrigos hemsida och kostar 29,99€ alternativt 120€ om du vill ha alla fyra upplagor.

Dela