VIBESPIN kickstartar ultrakompakt skivspelare

Om du har drömt om en skivspelare som är portabel och helt batteridriven utan sladdar så kan VIBESPIN vara för dig. Företaget som delar namn med dess nya skivspelare har introducerat en unik skivspelare som är helt bärbar med inbyggda högtalare.

Bärbara skivspelare är inte något nytt men just VIBESPIN ser ut att ha tagit konceptet till en ny nivå. Med en vikt på endast 746g har man fortfarande lyckats få plats med alla nödvändiga funktioner som USB, Bluetooth 5.3, inbyggda högtalare samt AUX.

En ”premium nål” från japanska CHUDEN inkluderas också. Batteriets kapacitet tas inte upp men man skriver att det räcker för att spela upp 20 12″ vinylskivor. Stänger man av Bluetooth så ska den räcka ännu längre.

Kickstartern är redan uppe i 588 633 SEK och kommer hålla igång 36 dagar till. Där kan du även läsa mer samt förboka för ungefär 1000 SEK + frakt och moms. Du kan också förboka ett paket som inkluderar en trådlös högtalare och en rengöringsmaskin för dina skivor. Det förväntade släppdatumet är november 2024.

Dela