Barbie The Album släpps på vinyl i juli

Årets mest hajpade film Barbie har premiär 21 juli och på samma datum kommer även albumets stjärnspäckade album släppas. Beställer du från albumets officiella sida får du en begränsad upplaga där skillnaden är fodralet som är texturerat. Mer än är omslaget utsmyckad med typiska Barbie-färger och filmens huvudkaraktärer – Barbie (Margot Robbie) och Ken (Ryan Gosling). Utöver en 12″ skiva tillkommer även en affisch i måtten 12×24.

Warner Brothers har dock inte nöjt sig med bara 1 eller 2 upplagor. I skrivande stund finns det 8 olika varianter där skillnaden är utseendet på vinylskivan. Dessa är dock exklusiva till diverse detaljhandelskedjor i USA och det är oklart om de kommer bli tillgängliga i Europa.

Någon låtlista finns inte att tillgå ännu men albumets lineup är precis som filmen proppfylld med kända namn. Bland dem hittar vi Tame Impala, Dua Lipa och självaste Ryan Gosling. Även producenten, Mark Ronson, får ses om något av en stjärna då han har jobbat med artister som Lady Gaga, Bruno Mars och Amy Winehouse.

Den begränsade upplagan av albumet går att förboka redan nu på den officiella sidan för 29.99€.

Dela