Felpressade vinyler av Taylor Swifts nya album cirkulerar

En del av Taylor Swifts fans fick sig en ordentlig överraskning när de skulle spela upp popdrottningens senaste platta Speak Now (Taylor’s Version) på vinyl och de istället fick lyssna på elektronisk 90-tals musik.

Hur kommer sig då detta? Jo, det är så att det rör sig om en felpress där Above Boards senaste samling, Happy Land: A Compendium Of Electronic Music From The British Isles 1992-1996 Vol. 1, har letat sig in på Swifts senaste album.

Det är oklart hur många felpressade vinyler som cirkulerar men det är tillräckligt för att fans ska ha gått ut i sociala medier och ställa sig frågande till vad de nyss fått höra. Användaren mischief_marauder på TikTok blev väldigt förvånad när hen inte kände igen musiken och förvånande frågade sig själv och sina följare vems musik det var på skivan.

Om du är en av de få som lyckats få tag i en felpress av Taylor Swifts senaste vinyl så rekommenderar vi dig att du vänder dig till kundservice hos butiken där du köpt skivan för att få en ersättningsskiva eller pengarna tillbaka.

Dela

1 svar på ”Felpressade vinyler av Taylor Swifts nya album cirkulerar”

Kommentarer är stängda.