I huvudet på Rick Skizzovic vol. 2 kommer på vinyl

Den produktiva hiphopmusikern Rikard Bizzi gick nyligen ut på Instagram och presenterade att I huvudet på Rick Skizzovic Vol. 2 kommer på vinyl. Det är tack vare det nystartade skivbolaget Shelta Records som gör det möjligt att albumet kan släppas på vinyl, berättar Bizzi i sitt Instagram-inlägg.

Skivan går att förbeställa och releasedatumet är satt till 5:e mars. I samband med vinylsläppet så finns det även exklusiv merch i form av en t-shirt och en hoodie att beställa av Shelta.

R.G. Bizzi & Det kollektiva omedvetna (tidigare Rikard ”Skizz” Bizzi) återkommer äntligen med andra halvan av konstverket I huvudet på Rick Skizzovic. I denna andra volymen utforskas den mörkare sidan av artistens huvud, men med den sedvanliga glimten i ögat och lyricismen som har kommit att bliv R.G. Bizzis signum. Produktionen signerad Crisp Redfield (ännu en pseudonym?) fortsätter i samma anda som Ur funktion-serien, med smutsiga loops framgrävda i södra sidan av Stockholms loppisars mörkaste hörn, manglade till perfektion i en Boss SP-303. Pandemin må ha saktat ner farten på godståget som är R.B. Bizzi & Det kollektiva omedvetna, men framfarten kan aldrig stoppas.

Information om albumet taget från Shelta.

Låtlista

Sida A: 1. Dårhusvandring, 2. Träd del 4, 3. Antiväsen (feat. FET), 4. Aurorer (feat. ASTRALA), 5 Tilliten/Vänner

Sida B: 1. Upp (feat. On-Ree & MAR), 2. Festfixare (feat. Chicho), 3. Tillbaka (feat. On-Ree), 4. Sensorisk överbelastning (feat. MAR), 5. Interdimensionella backpackers (feat. Bella BonBon)

Vinylen och annan kul merch med Rikard Bizzi går att beställa hos Shelta Records på följande länk.

Dela