TOOL röjer ultra-deluxe utgåva av Fear Inoculum

Vi har tidigare skrivit om vinylutgåvan av Tools senaste album Fear Inoculum som då såg ut som en riktigt maffig utgåva. Det amerikanska rockbandet har nu tagit det hela ett steg längre med ”FEAR INOCOLUM ULTRA DELUXE LP”.

Det rör sig om en uppskalad utgåva med en rejält högre prislapp – över $800. För detta makabra priset får du 5 vinylskivor med lasergraverad konst, en konstbok, och ett omslag i glänsande lila. Vad som kanske trissar upp priset till $800 är dock bandets autografer som finns på varje vinylset.

Exakt hur många vinylsamlingar man har producerat nämns ej. Vad vi vet är att man endast kommer kunna köpa denna exklusiva utgåva på bandets konserter under deras aktuella turné. Att endast dyka upp på en TOOL-koncert räcker dock inte, man måste även erhålla en ”Toolarmy VIP ticket”. Den totala prislappen kommer alltså ligga långt över $800 för dig som vill åt detta mega-deluxe vinylset.

TOOL har lagt upp en video på Instagram där man visar hur utgåvan ser ut. Om du inte känner för att spendera $800+ på ett vinylalbum så kan du alltid köpa den vanliga utgåvan för omkring $60.

Dela