Beyoncés nya album saknar låtar på vinyl

Beyoncés senaste album Cowboy Carter har fått ett positivt bemötande av kritikerkåren och en del har till och med kallat albumet ett mästerverk. Tyvärr har man av någon anledning valt att inte trycka ett flertal låtar på vinylalbumet.

De låtar som saknas är Ya Ya, Spaghetti, Flamenco, The Lina Martell Show, och Oh Louisiana. Låtarna Ya Ya och Spaghetti är de låtar som fått mest beröm vilket gör det extra märkligt att man valt att skippa dem. Även albumet på CD verkar sakna musik men där rör det sig om fyra låtar.

Något officiellt svar finns inte då varken Beyoncé eller hennes skivbolag har kommenterat händelsen. Den mest troliga förklaringen är att vinylpresserierna är så fullbokade att man beställde vinylalbumen månader innan albumet var klart. De låtar som saknas kan ha lagts till i sista stunden när skivorna redan hade börjat tillverkas.

På sociala medier som Reddit och Instagram har flera fans lämnat kommentarer där de flesta känner sig besvikna och lurade. I skrivande stund så listar Beyoncés hemsida vinylalbumet med de låtar som saknas. Det är oklart om man har fixat problemet eller helt enkelt gjort en miss.

Källa: BBC

Dela