Taylor Swift släpper tidsbegränsad vinylupplaga av 1989 – igen

För bara några dagar sedan gick det att förboka en tidsbegränsad upplaga av Taylor Swifts album 1989. Upplagan hette ”Sunrise Boulevard” och skiljde sig från originalet med gula skivor och några extra bilder – och ja, man kunde endast köpa den under 48 timmar.

Taylor Swift’s skivbolag hade dock ännu större planer och har nu släppt ytterligare en variant av 1989 – Aquamarine Green. Det är alltså samma release men med gröna skivor den här gången. Och precis som med Sunrise Boulevard så har man endast 48 timmar på sig att förboka skivan.

Överlag verkar swifties vara positiva till släppet, stämningen är dock blandad på sociala medier. Dels för att varianten släpptes helt utan förvarning och att de som förbokat Sunrise Boulevard måste betala frakt på nytt för Aquamarine Green.

Det är oklart hur många färger vinylversionen kommer tryckas i men vi misstänker att detta inte blir det sista släppet. Just Taylor Swift är notorisk för att släppa mängder av vinylupplagor av samma album. Om du är taggad på Swifts re-release av 1989 så kan du förboka den på hennes officiella sida.

Dela